tiistai 22. joulukuuta 2015

Luukku 22 Valmistaudutaan...


 Jouluun on enää kaksi päivää ja pukin apurina toimiva Vilpertti vaaleanpunakuono on palkannut koko tallin väen valmistelemaan vuoden odotetuinta juhlaa....
"Voi juku Sónata, kohta on joulu! Uskomatonta! Ainut vaan että voikohan se joulupukki tulla kun täällä ei ole laisinkaan lunta...?"

"Pyh ja pah. Kyllä se pukki kuule tulee vaikkei olekkaan lunta! Jos et ole sattumoisin huomannut, niin meidän oma joulupukkimme kulkee kärrien kanssa... Tuli vaan mieleen, onkohan meidän kirjeet jo perillä? Mäpäs käyn tsekkaamassa, onko postipoika muistanut ottaa ne mukaansa!"

"Nonniin... Nyt ollaan päästy tänne postilaatikolle... Odotas hetki..."

"Tyhjä oli! Kirjeet ovat jo pukilla ja lahjat jo kovaa vauhtia tulossa, jippii! En malta odottaa!! Nyt takaisin tarhailemaan ja joulua odottamaan!"

"Minun hommana on vahtia, että täällä lahja pajassa homma rullaa vauhdikkaasti. Hyvin on sujunut koko päivä, nyt on kaikki paketissa! Pikku Petteri ja herra Nalle huolehtivat, että Misu saa tuon lahjapaperi putken agilitypuomikseen, olkoon se minun joululahjani Misulle!"

"Ilta on jo laskeutunut tänne pajaan, ja huomenna illalla pitäisi apuri Vilpertin lähteä jo matkaamaan... Mä sain onneksi osakseni vain tämän helpoimman homman, eli kärrin testaamisen. Hyvässä kunnossa on, jep jep, nyt vaan matkaan!"

1 kommentti:

  1. Hauska postaus! Harmi, että tästä joulusta näyttäisi tulevan vähäluminen, mutta onneksi teillä on pieni joulupukin apulainen, joka voi kuljettaa lahjat kärryillä! :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)