keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pikku Tytin...

...synttäreitä perjantaina vietettiin...! "Pieni" Tytti täytti siis jo kaksi vuotta! Ihan hirmuisen nopeasti on kyllä vuodet menneet, vastahan se oli ihan vaavi... Ei tietenkään ole synttäripäivää ilman bileitä, ja  järkättiinkin etelästä tulleen kaverini Veeran kanssa kunnon bileviikonloppu Tytille. Perjantai aamuna saivat eläimetkin nukkua hiukan pidempään, kun sain ottaa pienen varaslähdön syyslomaan, koska Veera tuli. Heti aamutallista sisälle sultuamme aloimme kasailemaan kakkuaineksia kasaan, ja puolen päivän maissa lähdettiin takaisin bilemestaan, talliin siis. Siellä kokosimme hurrjan hienon kakun Tytille ja muut vuohet saivat samoja herkkuja kyllä kuin kakussa, mutta hiukan levismerkkisemmin...


Synttärisankari 2 vee!
Omnom kakku
Kakkuun sisältyi tällä kertaa paahtoleipää, porkkanaa, omenaa, kauraa ja uutta herkkua banaania. Hirmuinen maiskutus vaan kävi kun synttärisankari mussutti herkkua menemään..
Hyvn maistui, olisi kuulemma ptänyt olla vielä lisää!

Kun herkut oli kaikki loppu ja vuohilla massut pullollaan, lähdettiin niiden kanssa synttäriretkelle metsään. Käytiin ihan lammenrannassa saakka, sinne ei tosin ole kovin pitkä matka. Retkellä yritettiin kovasti saada Tytistä synttäriposeerausta, ja kyllä muutama ihan kelpo kuva saatiinkin.
Porukka pusikossa 

Ja itse synttärisankari!

Ei mene enää kauaa kun näidenkin kavereiden kanssa juhlitaan kaksvee -juhlia!

Ja ensi kuussa luvassa Sohvin juhlat...






Jotta pääsimme lammen rantaan, piti kulkea satumaisen sammalikon kautta, täyellinen kuvauspaikka!







Vili haaveili jotain...



Tytti ihmetteli kovasti tuota hirmuisen suurta juoma-astiaa, joka tupsahti sen nenän eteen ihan huomaamatta


:D



Tyttiä hiukan harmitti, kun kerroin ette sen synttäripostaukseen tule yhtään sen vauvakuvaa, ne kun on jo niin moneen kertaan blogissakin olleet, ehkä taas ensi vuonna?

Olisikohan tämä nyt se kaikkein "virallisin" synttäriposeeraus?


No mitä Vili..
Juhlat jatkuivat lauantaina ja velä sunnuntainakin. Lauantaina teimme eväsretken jo tutuksi tulleelle vuorelle ja sunnuntaina menikin varmaan reilu tunti kun kiersimme Saimaan rannoilla vuohien kanssa. Sinne ei älytty ottaa kameraa mukaan, olisi ollut hienot maisemat, mutta onneksi muutaman puhelinkuvan san otettua, joista ainakin yksi on blogin Instagramissa, menkäähän seuraamaan @tallintarinoita !
Vuohet löysvät ihanat sammalkivikot rannan tuntumasta, hiukan nitä jännitti kuitenkin kun vroittelin niitä koloissa asustavista ketuista ja muista metsän menninkäisistä


On se vaan niin hurjasti kasvanut, onnea Tytŧi!!

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea Tytille! Pitääkö vuohia muuten keriä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytti kiittää! Ei tarvitse, pelkkä harjaus silloin tällöin riittää niiden turkille.

      Poista
  2. Onnea Tytille ja wau mikä synttärikakku ! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana synttäriretki, ja tosi kivaa, kun juhlat jatkuvat monta päivää - ja lisää on tulossa. :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)