maanantai 6. huhtikuuta 2015

Uusia juttuja Sontun kanssa

Joopa joo, liian kiireinen aika tää kevät kun ei ehdi edes blogiin kirjoittaa... 
Sónatan kanssa ollaan nyt harjoiteltu kaikenlaista erilaista kivaa lähiaikoina. Hevosmessuilla sain innostuksen kokeilla agilityssä ihan uusia juttuja hevosenkin kanssa. Olen raahannut tallin eteen suuren kuormalavan, jonka päälle kiipeämistä ollaan nyt Sontun kanssa kovasti harjoiteltu. Toinen uusi juttu on ollut autonrengas, johon tulisi Sontun koipensa asettaa, mutta se on meillä hiukan harjoituksen alla vielä....
Reipas agilitypolle valmiina uusiin seikkailuihin! (huomaa myös innokas apulainen oikeassa kulmassa...)
 Lavan päälle kipuaminen osoittautui yllättävän helpoksi jutuksi Sontulle. Alkuun piti tietty hiukan puhista ja ihmetellä, mutta kun tamma hoksasi jutun jujun, niin ei sitä olisi meinannut saada alas lavan päältä!
Ensin pelkät etujalat lavalle...

...sitten ollaankin jo kokonaan lavalla...

....ja lopuksi esitetään takakorkeaa hepolaista! Helppo nakki, eikös?
 Sitten oli vielä edessä se uusi ja haastava juttu, eli auton rengas... Siihen ei Sonttu ole millään suostunut jalkaansa itse asettamaan, vaikka lähellä on ollut useat kerrat...
"Ai tuohonko mun jalkojen pitäis mahtua?"

Sónata:"usko jo, en laita jalkaa sinne!"

Kyllä Sontun jalan silloin renkaaseen saa, jos sen nostaa sen sinne ja asettelee oikein huolella, tosin tänään ei tuokaan temppu tepsinyt,..

Lopputulema oli kuitenkin tämä :)
Kaikki kuvat on otettu viimeviikon sunnuntaina 29.3.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa heppa-agilitya! :) Rengastemppukin on jo puoliksi hallussa, ja sukkela Sonttu oppii sen varmasti pian ihan kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo, ei siinä varmaankaan kovin kauaa mene, kunhan vain kerkeäisi pollen kanssa pelaamaan renkaalla. Täytyy yrittää ehtiä... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)