keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Talvisia maastoesteitä

Nämä kuvat on sitten otettu ehkä pari viikkoa sitten, meillä ei todella ole enää noin lumista! :)

Kesällä rakennetut maastoesteet olivat tosiaan ppraisen viikkoa sitten ihan lumen alla, niistä ei näkynyt pientä kulmaakaan. Niinpä päätimme Vilman kanssa rakentaa metsään muutaman uuden esteen. Tuumasta toimeen ja pian oli mettätiellä viisi upeaa estettä. Taisi muuten mukana olla esteitä rakentamassa samat kaverit, jotka kesälläkin esteitä miun kanssa kasaili, Lilli ja Vili siis. Esteiden tukitolpksi etsittiin lumikokkareita, ja on ollut hauskaa käydä tuolla lenkillä katsomassa "esteitä" jotka rakennusvaiheessa olivat ihan sopivan korkuisia ja nyt ne ovat vain maapuomeja...

Hurja keskittyminen Sónalla päällä. :)
Muistaakseni alunperin oli tarkoitus, että oltaisiin otettu satula, (miettikää SATULA!! en siis ratsasta juuri lainkaan satulan kanssa...) mutta niinhän se satula jäi kuitenkin talliin, ilman on aina parempi.
Tässä taidetaan ylittää ekaa tukkiestettä :)

Ja taas Sonttu näyttää mielipiteensä...

<3
Kaikin puolin taisi hyppelyt mennä varsin mainiosti. Sonttu oli hyvin innoissaan uusista jutuista ja voitaisiinkin väsäillä Vilman kanssa sellaisia kesäisempiäkin maastoesteitä tuonne metsään (vink vink Vilma...! :D ) Miulla on nyt alkanut sitten ihan täysipäiväinen hevosten liikutusvuoro, kun äitini ja Eemeli kaatuivat ja äitillä on nyt käsi paketissa, joten arvatkaa vaan kuka "joutuu" molemmat hepat liikuttamaan... Joka toinen päivä toisella, joka toinen päivä toisella, niin se taitaa vähän aikaa mennä. Vuohien lenkityskin on nyt tuollaisella vuorosysteemillä, Lilli ja Vili yhtenä päivänä ja Sohvi ja Tytsä toisena päivänä, niitten ulos vientiin (siis jos ottaa kaikki kerralla) kun tarvitsee aina hiuka auttavia käsiä...
Hurrja viimeinen este ja söpö polle <3

Huomatkaa iloinen miniletti, mikä tammalla on hiuksissaan! <3

6 kommenttia:

  1. Juu vink vink ;) näin me tehdään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, pietään siis jossain vaiheessa maastoestepäivät! :D

      Poista
  2. Sullahan alkaa käydä ratsastus ihan työstä! Aika hurja se kuperkeikka! :-/ Toivottavasti käsi on jo paranemaan päin! Terveisiä siis sinne ”lentäjälle”! Ihana tuo viimeinen kaverikuva. Olisi hauska nähdä se ilman sensurointia! ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi on mieluista "työtä". :) Joo, eiköhän tuo parane koko ajan, toivottavasti paranisis nopeasti, jotta pääsis äippäkin ratsastamaan. Haha, joo, voisin harkita "sensuroinnin" poistoa. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)