tiistai 11. huhtikuuta 2017

Vihdoin se spesiaali postaus!

Huh huh, viime päivät ovat olleet niin täynnä touhua noiden karvakorvien kanssa, että nyt tekisi vaan mieli mennä sängyn pohjalle nukkumaan, ja ehkä vähän katsomaan netflixiä... ;) Sain kuitenkin vihdoin ja viimein aikaiseksi kuvailla lupailemaani spesiaalimateriaalia! Nyt teille olisikin mahdollisuus päästä minun ja pikku tamman atkaan meidän maastolenkille! Tällä kertaa mentiin tosin ihan vain taluttelulenkki, vauhtia kun on viime aikoina löytynyt ratsastettaessa niin paljon, ettei kamera olisi pysynyt mukana kovin kauaa... Toiveina heittelitte vähän aika sitten tallitilojen esitelyä sekä sitten tätä maastoreittien näyttelyä. Lupaan ja vannon että kun kesä koittaa, saatte nähdä myös vähän tarkemmin esiteltynä, miltä meidän tallissa näyttää mutta päätin säästää sen vähän valoisampiin keleihin.Toivottavasti video toimii ja pääsette näkemään yhden meidän hyvin yleisistä lenkeistä, tälläisissä maisemissa me aina taaplaillaan, kesällä aina sulan järven rannalla ja ihanan vihreiden metsien siimeksessä, mutta on se nätti näin keväisinkin!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäkösiä maastoja siellä! :) Mielenkiinnolla odotan myös tallin esittelyä. Pitää varmaan joskus kesemmällä tehdä joku vastaava itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuolla kelpaa ponien ja vuohien kanssa lenkkeillä. :) joo tee, olis kiva nähdä teidän talli esittely!

   Poista
 2. Ihana video! Mä katsoin tämän lomalla ja eläydyin niin voimakkaasti, että näin seuraavana yönä unta, jossa laukkailin Sóntulla siellä teidän maastoissa. Ja jotenkin siihen liittyi myös äänestäminen - ja oltiin Sónatan kanssa sisällä jossain virastossa ja mietin, että onkohan se nyt ihan sallittua. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hah, mielenkiintoisen kuuloinen uni! :-D parasta unissa on kyllä se että kaikki on mahdollista. :)

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)