maanantai 27. helmikuuta 2017

Sorkkia jäällä

Taisi olla ystävänpäivä, kun Vilma tuli käymään meillä pitkästä aikaa kameransa kanssa. Meillä oli jopa ihan suunnitelmissa, millaisia kuvia lähdettäisiin ottamaan. Mummini oli nimittäin neulontu minulle hienon islantilais-tyylisen villapaidan ja sen kanssa pitää tietty saada kuvia issikan kanssa. Ennen ponnyn kuvausvuoroa lähdettiin noiden meidän sarvipäiden kanssa liikenteeseen. Lillin ja Vilin yrityksen sivut kaipaavat vähän uudempaa ja talvisempaa kuvasaldoa, ja muutenkin olin puhunut Vilmalle että jäällä saisi vuohista ihan superkivoja kuvia. Kohti jäätikköä siis taivallettiin ja ihan huippuihania kuviahan sieltä sitten saatiin! Ei miulla oikeastaan muuta tällä kertaa, nauttikaahan kuvista, jotka on kaikki ottanut Vilma! Okei, on vähän muutakin, nimittäin tuossa tietokoneen vieressä odottelee tuollainen suloinen pienenpieni sininen riimu, jota lähden kohta talliin testailemaan... Tarkemmin kuulette luultavasti myöhemmin! :)

1.

2.

3.

4.

5.
6.

7. Tästä tulee mieleen ihan lapin porot, jotka juoksee kilpaa :D

8.

9.
10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.
Löytyikö kuvista lempparia?

8 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi äsken, luin esittelyt ja rakastuin�� Sujuvaa kivasti luettavaa tekstiä ja ihania laadukkaita kuvia! Jääm ehdottomasti seurailemaan❤️

  VastaaPoista
 2. Tuo seitsemäs kuva on ihan loistava! :D Hyviä kuvia kyllä jokainen, erityisesti nuo yhteiskuvat on mun mielestä tosi nättejä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja villapaitakin super! Kymppi nousi mun suurimpaan suosioon. Mutta hrr, miten tarkenit olla ilman pipoa ja hanskoja?! Mä olen niin palelevaa sorttia, että kissapipo pitää olla melkein sisälläkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun mietin että miten tarkenin niim ei kyllä mitään tietoa... :D yleensä oon se joka palelee kesälläkin mutta tuolloin taisi olla suht lämmin ilma ja vuohien kanssa juostessa ei kylmä pääse tulemaankaan. Tosin, heti kun pääsin kameran toiselle puolelle, vedin äkkiä pipon päähän ja hanskat käteen! :-)

   Poista
 4. Voi vitsi, ompa kivoja kuvia kaikki! Noi yhteiskuvat on aivan ihania :)

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)