tiistai 28. kesäkuuta 2016

Vuohilenkillä pitkästä aikaa

Kuten jo aiemmin mainitsin, tämän kesän kuvailuja innostaa upouusi objektiivi. Sillä on ehditty jo nyt kuvailemaan vaikka sun mitä, kissoja, ratsastusta, järvimaisemia ja pöllön poikaa, mutta vuohia en ole ehtinyt vielä kovin hirmuisesti kuvailla. Yhden kuvauskeikan suoritin, mutta ei sitä nyt hirmu tehokkaaksi valokuvaukseksi voinut kutsua, kun toisessa kädessä oli kamera, jolla yritin tähdätä aina vuohiin päin ja toisessa kädessäni oli omena, jota yritin napostella samaan aikaan (älkää kysykö, miksi söin omenaa samalla kun ulkoilutin vuohia, en tiedä itsekkään...!☺). Kaiken lisäksi metsä oli ihan täynnä hyttysiä, ja niitä huitoessa meni viimeinenkin keskittymiskyky valokuvien ottamiseen. Täytynee siis lähteä mahdollisimman pian uudelleen metsikköön vuohijengin kanssa uuden objektiivin kera. Harmittaa sekin, kun heppojen laidunkuvia ei ole vieläkään näkynyt täällä blogissa, muissa blogeissa ei muuta olekkaan, kuin kuvia laiduntavista hepolaisista. Laitumella (tai noh, talvitarhaan on liitetty useampia pienempiä alueita) ovat meidänkin möllikät, mutta kuvia niistä ei oikeastaan ole tullut otettua, kun ne vaan olla möllöttävät. No, ensi viikolla varmaankin hepat pääsevät johonkin uudelle peltopläntille taas, mutta kunnon laitumellelähtökuvia saadaan vasta loppukesästä, kun pollet pääsevät kirmaamaan iiisolle heinäpellolle. Nyt kuitenkin niitä vuohien kuvia, joita onnistuin kuitenkin jotenkin saamaan... Ihan parasta a-luokkaa nämä nyt eivät ole, mutta menettelee!

1. Sohvi on jostain saanut päähänsä olla lypsykuttu, sen utareet olivat ihan täynnä maitoa muutama päivä sitten ja pakkohan se oli lypsää tyhjäksi, ettei sairastu enempää. Nyt siis ollaan lypsetty muutaman kerran, eikä toivottavasti tarvitse hirmuisen paljon enää lypsää!

2. Keikka vuohi Vili

3.

4.

5.

6.

7.

8. En ehkä kestä noita Tytin talvikarvoja... Sillä on vieläkin talven villaa selässään, eikä se oikein meinaa lähteä pois! Okei, nyt sen jo saisi harjattua, mutta nyt en sitä ole päässyt harjaamaan, kun flunssa yllätti...

9.

10.

11. Koko jengi koossa

12. Meidän mäen julkkikset...
Lillillä ja Vilillä on muuten nyt taas kiirettä tiedossa! Kaksi seuraavaa sunnuntaita menee keikkaillessa, ja uskoisin, että aika moni tulee näkemään nämä kaksi kaveria noiden sunnuntaiden aikana! Innostus on suuri, mutta vielä ei jännitä... Pitää ehtiä vielä kunnostaa estekalusto ja Vilin kärriäkin pitäisi varmaan siistiä ja  tuunailla vähän. Haluatteko siitä postausta?
13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)