sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevättä kevättä

Kesä senkun tekee tuloaan hurjaa vauhtia ja lämpötila onkin ollut jo aika lailla kymmenen astetta muutamana päivänä, ihanaa!

Ensimmäinen täysin varma kesän tulemisen merkki on kanan uloslaskeminen, voi sitä riemua kun Pirkko-Liisa taapertaa puiden ja pensaiden alla kuoputtelemassa maasta hiekanjyväsiä ja mitä muuta sieltä nyt löytyykään. Pirkkis on ollut niin innoissaan ulkoilusta, että aamulla kun sen laski pihalle niin vasta iltatalliin mennessä se halusi sisälle.

Pirkkis touhukkaana

Misse Mossukkakin tykkää
Toinen kesän merkki on Misse. Se viettää ihan kaiket päivänsä tallipihalla juosten edestakaisin, mielikuvitushiiriä jahtaillen ja hiekkakylpyjä ottaen. Pöhkö kissa on kyseessä, nimittäin se saattaa pitkän aikaa pyöriä ihan hurjana jonkun pikkukiven kanssa kuvitellen etä se on suurikin rotta... Misse tykkää ottaa kesäisin myös aurinkoa hiekalla ja ihan muuten vain pyöriskellä ihanan pehmeässä hiekassa. Mikäs siinä mukavan lämpimällä hiekalla, kuhan vaan muistaa siirtää siroa kissan kroppaansa pois alta kun auto tulee..


Ihme lahna odottamassa milloin heitän uuden "saaliin" (eli pikkukiven) sille..

Nääin nautitaan kesästä!


kelien lämmetessä ja heppojen tarhan kuivettua Eemeli ottaa yleensä päikkäreitä tarhassa maassa makoillen. Minä en ole vielä tälle vuodelle onnistunut näkemään herra Eemelin päiväunihetkiä, mutta on se kuulemma jo köllötellyt pitkin pituuttaan... Ja mikä paras kevään merkki, hevosten karvanlähtöaika. Nyt olen saanut varsinkin Sónatasta jo suurimman osan irtokarvasta irti, mutta vieläkin on ihanan karvaiset ratsastushousut kun tulee ratsastamasta...

karvakorva :)


Kaverukset♥
Ai niin muuten, blogin 300.postaus lähestyy hyvää vauhtia, enää muutama postaus jäljellä! Olisikos teillä toivomuksia, mitä hiukan erikoisempaa kirjoittelisin sen kunniaksi? Olisiko kysymyspostaus, toivekuvia tai jotain muuta? Vaikka videota tai jotain vielä erikoisempaa? Kerro toki kommentilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)