lauantai 20. helmikuuta 2016

Lumiponi

Blogin historian ensimmäisiä postauksia oli Lumipallo poni Rositasta kertova postaus. Postauksessa oli mm tälläinen kuva:
 


    
Hopsa poni lumihangessa
Noh, miten tämä lumihangessa oleva Rosita oikein liittyy tähän postaukseen? Innostuin eilen ihan uudesta lajista, jos sitä nyt voi edes lajiksi kutsua nimittäin lumipatsaiden teosta! Alkuun tein erään hyvin tunnetun lumiukon, josta on postauksen lopussa kuvia, mutta sitten sain idean ,e ttä olisi aika hauska, jos tekisin Rositan entiseen tarhaan lumesta ponin. Ja niin kului minun lauantaipäiväni mittaillen ja lunta kasaillen. Lopputulos oli tämä:

Hiukan lumisempi versio Rositasta :)
Pään kanssa oli alkuun hiukan ongelmia, mutta sitten päätin tehdä siitä tälläisen alaspäin katselevan

Korkeutta tältä löytyy melkein oikean new forestin verran, ei nyt ihan mutta melkein. Kyllä siinä hommaa riitti mutta oli kyllä kivaa tehdä!
 Sitten se ensimmäinen lumiluomus, tunnettu lumiukko...? Hmm... Kuka mahtaa olla tunnettu lumiukko? Joka pitää lämpimistä haleista...? No tietty Olaf  Disneyn Frozenista! Olen suuri Olaf fani ja ajatuksena oli heti alkutalvesta rakentaa Olaf takapihalle, mutta nyt oli vihdoin niin paljon innostusta, aikaa ja sopivan nuoskaista lunta, että Olaf pystyi rakentumaan.
"Hello! I'm Olaf and I like warm hugs!" vai miten se meni... :)

Se on niin söpö ♥ Teki mieli ottaa se sisälle lumisateen alkaessa ;)
 Tämä oli nyt tälläinen hyvin erilainen postaus, jota kirjoitin itseasiassa samalla, kun tallipäivä video latautuu... Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte lumitaiteestani! Ajatus on jo seuraavasta lumieläimestä, nimittäin vuohesta tuohon ponin viereen seisomaan! Sitten voisi tehdä noita Olafeja ympäri pihamaata niin ei ainakaan vieraat tulisi ihan kutsumatta...! ;) Loppuun vielä muutama auringonlaskukuva, viikolla oli ihan hirmu upea auringonlasku! Taivas oli ihan punainen, kyllä se väri kuvista aika hyvin välittyy!






4 kommenttia:

  1. Ihanaa lumitaidetta! :) Kannatan pihan täyttämistä Olafeilla - eihän siellä voisi sitten hymyilemättä liikkua. :) Ja jään odottamaan vielä lumivuohia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos! :)Nyt tekeekin taas mieli mennä väsäämään lumivuohia... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)