tiistai 23. helmikuuta 2016

Kuukausi sitten...

..lupailin teille, että kuvaan tallipäivävideota teille, ja niinhän me kuvattiinkin. Jotenkin tuo videon muokkaus ja julkaiseminen hiukan viivästynyt kaikenmaailman koulujuttujen takia, mutta nyt se olisi kaikkien katsottavissa!

Pieni selostus tuohon videon alkuun, jossa talon vahti Sasukin pääsee näyttäytymään, oltiin siis Vilman kanssa kahdestaan meillä ja Sasu oli aamulla meidän vastuullamme. Iltapäivästä ei meidän Sasua tarvinnut lenkittää, kun muu kotiväki saapui paikalle. Päivä on lähestulkoon taas ihan minun normaalipäiväni viikonloppuisin, ehkä sitä kana-agilityä ei tule ihan joka päivä Pirkko-Liisan kanssa touhuttua... Kuulitte ihan oikein, kana-agilityä! Siitä en nyt rupea sen enempää kertomaan, video puhukoon puolestani! Nyt vaan toivotaan, että tekniikka pelaa ja video pyörii kuten pitääkin... Olkaatten hyvät arvoisat blogin lukijat ja kiitos kärsivällisyydestänne videon kanssa! :)


4 kommenttia:

  1. Olipa kiva video - tätä kannatti odottaa! :)) Kissat temppuilivat hauskana rivistönä - ja olipa ihanan lumiset maisemat. Ei ihme, että vuohet ja Sónata olivat niin pirtsakoina. =) Ja ekstrakehut lähetämme maailman reippaimmalle agilitykanalle! <3 Piti pyytää tuo talouden toinenkin kanafani katsomaan esteiden yli liihottelua. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että kannatti odottaa! kehut lähetetty kissoille, vuohille ja hepoille ja erityisesti kanalle! :D

      Poista
  2. Tosi kiva video ja ihana nähdä teidän touhuja välillä myös liikkuvana kuvana!! Tällaisia ehdottomasti lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Ihan varmana tulee lisää, nyt jo suunnitellaan Vilman kanssa mitä pitää tehdä seuraavassa videossa! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)