perjantai 1. tammikuuta 2016

Uuden vuoden kysely ja kuulumisia

Uusi vuosi on nyt otettu vastaan, ja innolla odotan jo tulevaa vuotta 2016! Hevoset suoriutuivat oikein mallikkaasti läpi pamahdusten yöstä, aamulla olivat kuulemma vähän kauhuissaan haistelleet järvelle päin, josta joku ampui yöllä raketteja. Asiaa ei parantanut ainakaan se, että jäät pitivät ihan kamalaa mekkalaa aamulla...
"Me selvittiin vaikka kyllä vähän jännitti!"

Ratsastukset siis jäivät tältäpäivältä, mutta onneksi ehdittiin eilen kaverini Veeran kanssa käymään maastossa. Se maasto kruunasi koko vuoden! Minä ratsastin Empulla edellä ja Veera tuli Sónatan kanssa perässä. Hyvin kulki molemmat pollet jopa ravissa ja laukassa! Ei olla kovin paljoa hepojen kanssa käyty nyt yhdessä maastossa, ne olivat ravanneet ja laukanneet yhdessä viimeeksi kesällä, kun eräs sukulaiseni meni Empulla edellä ja minä Sontulla perässä.
Hiukan taidetta taas... :)

Vuohet ja muut elikot eivät ole ikinä moksiskaan uuden vuoden raketeista, hienosti suoriutuivat Lilli ja Vili tänään toisesta esityksestäänkin! Bisneksistä olisi tulossa ihan oma postauksensa kuhan vain ehdin kirjoittamaan!
Ja lisää taidetta...

Jotta osaan krjoittaa teille mahdollisimman hyvää blogia, päätin luoda teile pienen kyselyn! Kysely ei ole pitkä, vain 10 lyhyttä kysymystä. Vastaukset eivät ole menossa mihinkään julki, ne ovat vain minule tiedoksi mitä pidätte blogistani ym. Toivon että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, johon pääset painamalla  tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)