lauantai 28. marraskuuta 2015

Luukku 2 Kissojen lahjavinkit pukinkonttiin


 Koska olen varma, että tuo emäntä ei ole ainoa, jolla jää aina joululahjojen osto myöhään, ihan viime tippaan, päätimme antaa teille lukijoille hiukan lahjavikkejä, jotta olette jo hyvissä ajoin sitten lahjojen kanssa valmiita. Odotas hetki... Pitäisi varmaan ensin keksiä, mitä oikein voitas teille neuvoa.....
Miten olisi, tarvitsetteko kenties ison pussin ruokaa rakkaille kisumirreillenne? Voin suositella...

Ääh... Misse tuli ja sanoi, etei me nyt voida teille lukijoille mitään kissanruokia mainostaa, mitäs sitten...

Mietitään mietitään...

Misse ei ainakaan keksinyt, tai sitten nuo koristeen valot loistavat vain kirkkaamin kuin Missen älynväläyslamppu...

Tiiätkö mitä Misse, mä sain idean...
Koska kirjoitamme lahjavinkejä blogiin, kaikki kenet nämä lahjavinkit tavoittavat, tykkäävät lukea, ja mikä olisikaan parempi lahja lukemisesta pitävälle kuin kirja! Käytiin hiukan tonkimassa omistajan kirjahyllyä ja löydettiin ne kaikkein luetuimmat kirjat, näistä ainakin meidän omistaja on tykännyt!
 Noniin, ekana mä suosittelen teille tälläistä Tallijengi-sarjaa. Omistajalla on melkein kaikki kirjat kerättynä tuolla hyllyssä, muttei jaksettu ottaa kun nää neljä.. Näistä kuitenkin on hyvä aloittaa, joten laittakaapas muistiin, Tallijengi-kirjat kaikille hevosista tykkääville ja plussana myös kivasti kirjoitetut jutut!
 Näitä kirjoja suositellessa täytyy yrittää samaistua noihin villipetoihin, jotka poseeraavat jokaisen Wild-sarjan kirjan kannessa. Tuo sukulaissielu, tiikeri on mun lemppari, mutta on kuulemma olleet nuo kaikki muutkin ihan hyviä luetavia. Nämä on kuulemma tosi elävästi kirjoitettu ja jokaisessa kirjassa seikkailee kaikenlaisia eksoottisia eläimiä, eksoottisempia kuin meidän vuohet! :)
 Voih, Misse pakotti mut ottaa tämänkin...Maailman paras hevonen-täyttökirja. Mitä nyt selailtiin Missen kanssa niin tosi kivasti kuvitettu ja monipuolinen kirja, kaikille hevosihmisille ihan ykköstoive!
En älyä, miksi Misse pakotti mut poseeraamaan joka kuvassa...
 Tätä kirjaa tuo omistaja on selaillut aina vähän väliä. Tiestikö tämän hevosista, ei kuulemma löydy tämän kirjan nippelitietoja ihan jokaisesta hevosopuksesta!

 Nämä kirjat ovat minun lemppareitani! Omistaja on viihtynyt näiden ääressä monta iltaa ja päivääkin, tosin hiukan tuon Aaveratsastuksen kanssa hirvitti. Sonja-sarjan molemmat kirjat ovat ehdottoman lämpimästi suositeltavissa jokaiselle heppaihmiselle! Kirjoissa piisaa jännitystä ihan kannesta kanteen ja mikä on ehdottomasti plussa näin blogimaailman kuuluisuudelle, niiin blogitkin ovat päässet hauskasti mukaan kertouksiin.
Viimeisenä, muttei todellakaan vähimmäisenä, minun kirjani, Oman kissan kirja. Minä olen saanut kunnian täyttää tätä kirjaa ja se onkin melkein täynnä! Pitäisikin varmaan pyytää tuota omistajaa taas hiukan päivittämään mun tietoja tonne, se on niin kiva, että siitä on iloa kissalle ja omistajalle moneksi vuodeksi!

T:Misu&Misse (joka ei kiireiltään ehtinyt loppuihin kuviin mukaan...)
P.S. Voitte vielä lähettää kysymyksiä ja kuvatoiveita...! :)

4 kommenttia:

  1. Purrr, purr, PURRRRR! :-D Me kolme täällä kehrätään ihan hurrrrrrrjasti! ;o) Nupulla ja Jujulla on samanlainen kirja kuin Misulla, mutta blogin perustamisen jälkeen en ole muistanut sitä enää kovasti päivittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, arvasin että siellä ainakin tykätään tästä luukusta! :D joo, ei täälläkään olla päivitelty kovin paljoa tuota kirjaa, pitäisi ehkä... Kaikki kisujen kuulumiset vaan päivittyy niin kätevsäti aina blogiin! :)

      Poista
  2. Kiva luukku! Kisuilta löytyi kyllä hyviä ideoita pukinkonttiin ja Misu osasi hienosti poseerata "tuotekuvissa"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Misu kiittä erityisen paljon kuvauskehuista, sitä kun ei ihan kauheasti olisi kiinnostanut tällä kertaa olla kameran edessä... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)