keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Voikukkapellossa suhisee...

...tuuli, ja kova tuuli suhiseekin! Meillä on tänään ollut ihan kauhea tuuli, suorastaan myrsky! Onneksi ei ukkosta ole ollut ja s'hkötkin ovat pysyneet. Voikukat tuolla pellossaan ovat kyllä saaneet sellaista kyytiä että! Hevosetkaan eivät oikein tykänneet tuulesta, oli hiukan haasteellista saada ne sisälle, kun tuuli oli niin kova, sisälle kuitenkin hepat saatiin, onneksi. Eemeli varmaankin hiukan ennakoi tuulta jo eilen, sellaista kyytiä nimittäin sain! Otettiin Emppu lenkilleen tuohon pihamaalle ja ajattelin mennä pitkästä aikaa ilman satulaa... Noh, kaikki meni ihan hyvin siihen saakka, kunnes käännyimme pihatien päässä kotiin päin. Jokin kumma säikäytti Empun ja se lähti kamalaa kiitolaukkaa tietä pitkin tulemaan kotiin, talliin. Paniikki iski meikäläiseen siinä vaiheessa, kun tajusin tallin oven olevan auki... Siitä ei muuten mene Eemeli ratsastaja kyydissään. Onneksi Emppuli kuitenkin pysähtyi ennen ovea ruohotupsulle. En tainnut edes yrittää hiljentää hevosa, kun miulla oli niin kova homma pysyä kyydissä, mutta itseasiassa ei ollut edes haastavaa pysyä kiitolaukassa ilman satulaa Empun kyydissä! Ihmeen hyvä tasapaino on siis miulle kehittynyt tässä vuosien ilman satulaa ratsastuksen myötä.

1. Kuvat eivät todella ole tältä päivältä, ei Lilli olisi varmaan pysynyt voikukkapellossa tämän päivän tuulessa!

2. Ilonen katti <3

3.
 Vuohet ovat nauttineet nyt oikein olan takaa tuosta voikukka viljelmästämme, siellä ne mussuttavat suu täynnä ihania kukkasia aina kun mahdollista. Lumikki ja Elvis tosin ovat joutuneet tyytymään niiden tarhaan tallin edessä.
4.

5.
 Pidimme muuten Vilman kanssa viikonloppuna oikein kunnon agilitykisat vuohille. Kamera ei vaan päässyt ulkoilemaan, kun akku oli niin vähissä... Kisat sujuivat oikein mallikkaasti kaikilta. Voittajaksi suoritui taas kerran ylivoimaisesti Sohvi. Sohvilla oli paras aika ja ei yhtään virhepistettä. Yllätykseksi Lilli hävisi kaikki ylivoimaisesti ajassa, mutta se olikin irti ja voikukkapelto oli liian houkutteleva... Jopa Lumikki osallistui kisaan, ja Lumikin suoritus oli jopa ihan mallikelpoinen! Pientä vikurointia oli matkalla, josta saatiin tuomariltakin palautetta... Noo, tästä on hyvä parantaa!
6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26

27.

28.
Tämä oli nyt tälläinen hiukan kuvapainotteisempi postaus, mutta parempi se kuin se ettei olisi tullut postausta ollenkaan! :)
Mikä oli lempparikuvasi?

7 kommenttia:

  1. Oi miten ihana voikukkainen kuvameri! :) Suosikkeja olivat 6, 8, 16 ja 18, mutta kaikki ihan mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekkin tykkään kovasti noista kuvista!

      Poista
  2. Hienon näköinen tuo voikukkapelto täydessä kukassa ! Muutenkin todella kivoja kesäkuvia.
    Hauska kun tuo iloinen katti seurailee muita pellolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo on! :) Kiitos! Joo, Misse menee aina sinne, missä on vuohia ja missä sitä vähiten kaivataan... :)

      Poista
  3. Kesän tunnelma ihanasti tiivistyy näissä kuvissa.
    "Elämää voikukkapellossa" :)
    Tykkään 8. kuvasta kovin. Kaunis kuva kaiken kaikkiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tuo olisiskin sopinut postauksen otsikoksi oikein mainiosti... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)