lauantai 16. toukokuuta 2015

Pikkukilit suuuuressa maailmassa

Tänään oli kileille se suuri päivä, niiden ensiesiintyminen kylän sataman avajaisissa... Jännitys kohosi aamulla meillä henkilökunnalla melkoisen korkealle, mutta ihan turhaan jännitettiin, kilit suoriutuivat mitä hienoimmin!

Eilen illalla aloitettiin valmistautumaan tämän päivän esiintymiseen kunnon harjauksella ja takkujen poistamisella, Lilliltä takkuja löytyi Vililtä ei. Harjaukset kun oltiin suoritettu, laitettiin kilit ulkoilukuntoon, eli kaulapannat kaulaan ja menoksi. Ohjelmassa ulkoilussa oli luvassa autoon tutustumista ja kaulapannan kanssa kävelyä. Autoon tutustuminen sujui tosi hienosti, ei kilit olisi halunneet tulla pois autosta! Kaulapantoihinkin totuttiin pienen niskuroinnin jälkeen. Kaikki olikin valmista puoli yhdeksään mennessä. Kileille sanottiin illalla, että nukkukaahan nyt hyvin kun huomenna on rankka päivä tulossa...

Aamulla startattiin kymmenen aikoihin...
 Satamassa pystytettiin pieni aitaus, jotta vuohilla olisi omaa rauhaa hiukan. Oli kyllä hyvä, että oli se aita, olisi muuten ollut liian monta innokasta taputtelijaa... Mukaan pakattiin iso kasa kaikkea agility kamaa ja Vilin kärritkin pääsi kyytiin. Siellä sitten palloiltiin ihmisetn ihasteltavana ja esteitä hypittiin vähän vajaat pari tuntia.

Pikkukilit käyttäytyivät niiin hienosti!


Uuno pääsi kärrittelemäänkin



 Oltiin itseasiassa varauduttu siihen, että vuohet olisivat ihan paniikissa ja peloissaan, mutta ei. Kumpikaan ei ollut moksiskaan ympärillä pyörivistä ihmisistä ja metakasta, joka nyt luonnollisesti tuollaisissa tapahtumissa tulee. Lilliä hirvitti hiukan ohiajavat autot, mutta esim koirat eivät olleet yhtään jänniä. Onneksi oli fiksuja koiriakin etteivät ruenneet rähjäämään. Yksienkin koirien perään Lilli oikein määki... Hassu vuohi.
Tuollainen pläntti tuli ensin kitkettyä, sitten lannoitettua ja lopuksi vielä tuli kasteltua kun vesiämpäri kumottiin sinne... Täyden palvelun esiintyjät siis! :)


Lilli pääsi ihastuttamaan kaikkia lankulla kävelyllään





Oikea tilannekuva Vilin valjastuksesta

Uuno veti niin tohkeissaan kärriä perässään, että!



 Lopuksi, kun ei enää ihmisiä ollut siinä tarhan ympärillä, kävimme hiukan kävelemässä kilien kanssa pitkin poikin leikkipuistoa ja satamassa. Kyllä katseita varmasti kerättiin ja muutaman kerran kuuluikin joku pikkulapsi huutavan: "Kato, tuolla on koiria!" Lilli ja Vili kyllä olivat kanssa hiukan ihmeissään, kun oli ekaksikin ihan oudon kova kävelyalusta (asvaltti) ja sitten oli ne autot ja siihen päälle vielä veneet ja vesi...
Toiset olivat niin reippaita että olen kyllä tosi ylpeä pienistä!





Vili yritti kiipeillä puuhun, mutta tässä vaiheessa alkoi poika olla niin väsynyt, ettei jaksanut enää loikata...

Lillikään ei itse ihan jaksanut hypätä tuohon puuhun, mutta pienellä avustuksella se sinne pääsi...

Ja siinähän se Lilli poseerasi monelle kuvaajalle vielä ennen lähtöä. <3
Väsyneet mutta onnelliset <3
Kotimatka sujuikin ihan lupsakasti, kilit olivat ihan väsyksissä ja kun päästiin kotiin, niin hyvä että ne jaksoivat omaan koppiinsa kipittää... Ja kun ne sinne pääsivät, niin siellä ne nukkuvat vielä tälläkin hetkellä juuri niinkuin tuossa ylläolevassa kuvassa. Rankka päivä takana, ei varmasti jaksa kilit lähteä ulos enää tänään! :)

6 kommenttia:

  1. Se meijän reissu meni tosi hyvin, ja kilit oli reippaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meni ja niin oli, millos otetaan uusiks? :)

      Poista
  2. Ihanaa, että reissu meni hyvin! Kaikki varmasti tykkäsivät temppuvuohista :) Mäkin haluaisin lähtee lampaiden kanssa Elmo messuille Helsinkiin. Pitäis vaan keksiä miten sinne pääsisi esiintymään. Myyjäisissä ollaan käyty, mutta muuten ollaan ihan vain kotona temppuiltu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä oli tosi kivaa vuohien kanssa! Ja kaikki kyllä kovasti tykkäsivät temppuilevista kileistä. :) kannattaa pitää silmät ja korvat avoinna esiintymiskutsuille, ties vaikka pääsisitte sinne messuillekkin! :)

      Poista
  3. Voi miten reippaat pikku esiintyjät! <3 Ihania! Harmi, etten ollut näkemässä. Mutta ties mitä kaikkea näillä tähtösilöä on vielä edessään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli ja vIli kiittävät kehuista! Joo, ei sitä ikinä tiedä, mitä seuraava päivä tuo tullessaan, vaikka reissun sinne teille päin! ;)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)