lauantai 23. toukokuuta 2015

Kepin noutoa ja tottelevaisuutta

Nyt kevään ansiosta muutkin kuin hevoset ovat päässeet nauttimaan omenatrahasta enemmän. Sasu on nyt harjoitellut kepin noutoa ompputarhassa joka ilta aina vähän aikaa, sitä kun ei voi irti pitää... Kepin heitossa on vain yksi pikkuinen miinus, silloin kun Sasu innostuu, ei se meinaa antaa keppiä ollenkaan pois... Silloin täytyy olla ovela ja ottaa sisältä esim pallo mukaan ja aina hiukan juksuttaa koiraa... Niin saa sitten doggy hiukan lisää heittoja.

Toinen on niin hieno <3

ja niin räyhä <3

ja vauhdikaskin <3


 Aina kepin heiton välissä, treenaamme Sasun kanssa hiukan tottelevaisuus juttuja. Se osaa mennä ensin ihmisen sivulle vasemmalle puolelle ja jäädä odottamaan paikalleen jos ihminen lähtee kävelemään pois päin. Ja sitten jos koiraa pyytää luokse niin sen saa maahan ennen kuin Sasu on edes luona. Näitä juttuja ollaan silloin joskus pentuna sen kanssa treenattu, ja nykyäänkin se on kyllä hirmuisen tottelevainen, ainakin silloin jos ei ole mitään häiritsevää näköpiirissä... Sasulta onnistuu myös sellainen tottelevaisuus juttu, että se komennetaan maahan ja pysymään paikallaan. Sitten olen aina lähtenyt juoksemaan ja käskenyt  koiraa pysymään siinä, ja sehän pysyy! Ihmeteltiin kyllä vähän, että miten se malttaa oikein odottaa vaikka itse juoksenkin ympäri omppumaata... Ja heti kun sille vaan huutaa että 'tule!' niin silloin on koira vieressä. Taitava koira siis.
Hurrrja vauhti veikko liitää menemään..




Sitten maltettiin hetki poseeratakkin...

 Sasu on siitä hupsu koira, että jos miulla on lenkillä kamera mukana ja yritän ottaa siitä kuvia, niin se on ihan varmasti joka kuvassa ja kuvaustilanteessa katsoo ihan jonnekkin muualle kuin kameraan, se ei siis ole linssilude, toisin kuin esim Misu...
<3 <3

"Mee pois sen kameras kanssa, sua ei kaivata täällä..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)