perjantai 6. maaliskuuta 2015

Suosikkiblogeja










 Eka kerta, kun saan aikaiseksi osallistua Blogitallin viikon haasteeseen! Nyt oli kuitenkin sellainen aihe, että ajattelin kerrankin osallistua. Jos kiinnostaa, niin käyhän siäkin osallistumassa haasteeseen! Haasteeseen pääset painamalla TÄSTÄ.

Aloitetaans nyt vaikka sillä, että miulla nyt ei kovin paljoa blogeja ole lukulistallani. Kaikenkaikkiaan 19kpl. Niistä noin puolet ovat hevosblogeja ja toinen puolikas sitten kissa- ja koirablogeja... Itse tykkään lukea ja seurata sellaisia blogeja, joissa on hyvä laatuiset kuvat, hyvin kirjoitettua tekstiä ja edes jossain muotoa eläimiä. Yhtäkään sellaista blogia en seuraa, jossa ei ole eläin päätähtenä.... Lisäksi katson aina blogin seuraajamäärää kun etsin lisää luettavaa, ja yleensä valitsen sen blogin, jossa on vähemmän lukijoita, en tosin ole ihan varma miksi... Nyt tuossa alla ensin top-3 hevosblogit ja sitten vielä top-3 kissa/koirablogit.

Top-3 hevosblogit
Karvakorvakamut
Lemppari hevosblogini on ehdottomasti Karvakorvakamut. Blogissa pääosassa on suloinen suomenpienhevonen, Pyste. Aina välillä kuullaan myös vuokrahevosen kanssa touhuilustakin. Mukana on myös jonkin verran juttuja kissoista, joten blogi on siinäkin mielessä miun mieleen... :) Paljon hyviä kuvia ja teksti on todella kivaa luettavaa. Kaikin puolin todella kiva blogi, suosittelen! :)

Rouskutellen!
Toiseksi paras hevosblogi jota luen on vielä melko uusi tuttavuus minulle, nimittäin Rouskutellen!-blogi. Blogissa pääsee seuraamaan ihanien pystyharjaisten viikinkihevosten elämää. Tällä hetkellä seurataan kahden nuoren pystytukan koulutusta, toinen opettelee ratsuksi ja toinen kärryjen eteen. Tosi ihania kuvia, joita on yleensä paljon. Suosittelen kurkkaamaan!

Kolmanneksi paras heppablogi on varmaankin Dancing on four legs, joka on itseasiassa ainoa seuraamani hevosblogi, jossa harjoitellaan ahkerasti kilpailuihin. Yleensä en sellaisia blogeja kovin kauaa jaksa lukea, mutta tässä blogissa on niin hyvin kirjoitettu kaikki treenit ja muut, että niitä jaksaa lukea! :)

Top-3 Kissablogit/koirablogit

Hupsu ja tosi höpsö
 Paras blogi mielestäni tässä kategoriassa on ehdottomasti Hupsu ja tosi höpsö. Blogissa kerrotaan hupsun ja tosi höpsön  raggarin touhuista. Teksti on aina niin hyvin ja hauskasti kirjoitettua, että haluaisi lukea aina vain lisää hupsujen touhuja! Kuvat ovat myös mitä ihanimpia, mutta millaisia kuvia ragdolleista voisi saadakkaan? :) Suosittelen ehdottoman lämpimästi kaikille kissojen ystäville!

Villi meininki

Kakkosena tässä kategoriassa on kaverini blogi Villi meininki. Blogissa päätähtenä on söpö ja sekarotuinen Siiri koira, mutta blogissa on silloin tällöin myös hevosjuttuja. Blogissa on aina hyvät kuvat. Suosittelen tätäkin kaikille koirista pitäville!

tähän en valitettavasti saanut blogin banneria....

Kolmas lempparini on blogi, jossa seikkailee lempeä ja persoonallinen Amerikanbulldoggi Nero. Blogissa on aina niin hauskat tekstit ja ihanat kuvat, että päivä piristyy kummasti tätä blogia lukiessa! :) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

Sellainen haaste tänään, saa nähdä mitä huomenna. Sunnuntaina mennään Vilman kanssa Helsingin Horse Fairiin ja sieltä tulee ainakin näillä näkymin jotain postausta... Silloin siis viimeistään taas tänne kirjoittelen! Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että me hupsut oltiin listalla mukana! :) Nuppu ja Juju ovat nyt ihan tohkeissaan ja heiluttavat riemuissaan karvaisia räggäritassujaan. Täytyy tutustua myös noihin heppablogeihin - Siirin ja Neron toki tunnenkin jo entuudestaan. :) Yksi mun ehdottomista heppablogisuosikeista on Puoliverinen prinssi, joka saa aina hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  2. Oii! En tiennytkään, että blogini kuuluu jonkun lemppareihin ja vieläpä noinkin hyvällä kärkipaikalla... Itsekin voisin tämän haasteen toteuttaa ja sinun blogisi pääsisi myös joukkoon! :D Kuitenkin todella kiva postaus ja jatkossakin voisit osallistua noihin blogitallin viikonblogihaasteisiin, jos sopivia aiheita sattuu tulemaan... :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kunniasta kun päästiin (tai siis Nero pääsi) sun TOP 3 koira/kissa blogeihin ! :)
    'Tallin tarinat' on myös meidän yksi suosikkiblogeista, niin paljon mielenkiintoisia juttuja erilaisista eläimistä kuvien kera :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)