sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Enemmän ja vähemmän kenttäilyä

Eilen kävimme Vilman kanssa taas vaihteeksi ratsastustunnilla. Tällä kertaa kuitenkin ihan sillä meidän "vakio" tallillamme. Hirrmusesti kyllä miua jännitti, kuten aina, että minkälaisen hepan saisin ratsukseni. Tuntilistassa sanottiin, että miun ratsuna toimisi Garri. Olen mennyt Garrilla kerran aikaisemmin, ja silloinkin taisin kirjoittaa tunnista tänne blogiin. Ensimmäinen ajatus oli, että voi ei, toivottavasti tänään menee paremmin kuin viimeeksi. Viimeeksi Garri nimittäin vei minua ihan 6-0 kun laukattiin. Nyt oli kuitenkin ihan toisenlainen polle. Tallin omistaja oli ratsastanut kuulemma paljon Garrilla lähiaikoina ja ope sanoikin että on hevonen varmasti muuttunut paljon viime kerrasta. Ravissa oli hiukan pieniä ongelmia jos ei ketään toista hevosta ollut edellä ravaamassa, mutta jotenkin kuitenkin selvittiin ravissakin. Tunnilla harjoiteltiin paljon taivuttamista kiemurauran avulla. Kiemurauran keskellä pitikin tehdä voltti ulospäin, mikä osoittautui ainakin meille melko haastavaksi (kiemuraa mentiin siis ravissa) mutta kyllä me nyt jonkinlainen ympyrä sinne aina saatiin. Kun sitten aloitimme laukkaamisen, miua kyllä ihan lievästi hirvitti ja ajattelinkin ennen tuntia, etten ehkä laukkaa ollenkaan tällä kertaa Garrilla, kun viime kerralla meni hiukan pipariksi... Loppujen lopuksi laukattiin kuitenkin hienoa, sopivan reipasta laukkaa pääty-ympyröillä. :) oli siis hevonen muuttunut kyllä huomattavasti viime kerrasta! Tykkäsin ihan valtavasti mennä Garrilla, vaikka alkuun olikin hiukan laiskuutta näköpiirissä... :)

Meillä on muuten nykyään kotonakin hieno ja upea minikenttä tuossa meidän pellolla! Onhan se loppujen lopuksi melkoisen pieni, ja tällä hetkellä ihan järkyttävän liukas, mutta ollaan nyt Sónatan kanssa menty ihan vain käyntiä siellä ja tehty kaikennäköisiä kiemuroita. Tarkoitus olisi, että kunhan nuo loputkin lumet sulavat ja maat sulaa, niin väsättäisiin maastolenkin varrella olevalle aukiolle sopivan kokoinen kenttä, jossa ovoisi sitten aina käydä silloin tällöin hiukan vakavamielisimminkin ratsastelemassa. Ja Sonttu voisi tykätä kovasti, jos se saisi hupätä pikkuista esterataakin! :) nyt pitäis vaan saada este puomeihin tarvittavat maalit, niin saatais ihan kunnon estekalustoa myös noille agilityvuohille!
Jottei ihan kuvattomaksi tämä postaus jää... :)

2 kommenttia:

  1. Kiva, että tälläkertaa Garrin kanssa meni paremmin! Toivotaan, että teidän uusi minikenttä sulaisi nopeasti ja pääsisitte pian kokeilemaan sitä kunnolla sekä aloittamaan suuremman kentän tekoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin itse kyllä tosi tyytyväinen! :) Kyllä kovasti ootan jo että päästäsi ihan kunnolla suunnittelemaan isompaa kenttää, mutta kaikki aikanaan... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)