maanantai 2. maaliskuuta 2015

Lisää hyppiviä sarvipäitä

Viimeeksi taisi noiden sorkallisten eläinten agility juttu jäädä siihen, että seuraavana olisi Lillin vuoro. Tosiaan, Sohvin jälkeen estraadille asteli/loikki innokas pikku Lilli. Olin vihdoin saanut aikaiseksi väsätä Hilmulle uudenlaisen esteen, joka olikin alkuun tooodella hurja ja kauhistuttava. Ensin Lillin piti hypätä lattikon päälle, josta se pääsi vaivatta loikkaamaan itseasiassa melko korkeiden pidikkeiden päällä olevalle levylle. Lisä haastetta tuo se, että levy ei ole aivan tasapanossa, vaan se heiluu edestakaisin...

"Ootas nyt, kun mä nyt täältä tuun..."

Hilmunen hurjan korkealla

Ja loppuun vauhdikas pomppu alas lankun päältä.
 Jos oikein tarkkaan miettii, niin tuohan on hiukan muunneltu versio ihan perinteisestä lankusta, mitä pitkin Lilli mielellään aina sipsuttaa.Oli myös ihan alkuperäisenä ajatuksena, että tuohon levyn päälle pääsisi lankkuja pitkin, mutta sovittakoon että tämä on tilapäisratkaisu.

Uuden uutukaisen esteen jälkeen Lilli suuntasi hurjaa vauhtia kohti tuttuja ja turvallisia esteitä. Ihan vain alkuun ristikko...

Suloisuus <3
 ...sitten pujottelu, joka sujui taas kuin ammattilaiselta...
 ...vihdoin Lillin lemppari, lankku!
 ...ja loppuun vielä pikkuinen este. Eipä sen kummempia tällä kertaa loikittu Lillinkään kanssa, ettei toinen vaan kyllästy. Silloin tällöin vähän jotain temppuilua, se olkoon meidän motto! :)
Taitava pikku Lilli pääsi "maaliin". :)

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Lilli on kyllä oikein agility mestari, se hyppää todella hienosti ja suorittaa muutkin tehtävät mallikkaasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lilli on nyt todella innoissaan saamisaan kehuista! :)

      Poista
  2. On vaan niin taitava Lillikin tuossa agilityssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. :) Pitäisi keksiä jotain haastavampaa sille, kun uudetkin esteet ovat hetken kuluttua ihan leikkiä vaan... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)