torstai 15. tammikuuta 2015

Sairastelua

Blogissa on ollut  nyt hiukan hiljaisempaa jonkin aikaa, ja se johtuu ihan vain siitä, että olen itse ollut maanantai illasta lähtien kuumeessa... Ei kiva. En kyllä varmaankaan ole ainoa, joka on joutunut huilaamaan kotonaan melkein koko viikon, on sen verran kuulemma tautia liikkeellä. Syntymäpäivänikin vietin 37.5 asteen kuumeessa, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa, onneksi.
Missekin suosittelee kisu kirjaa kaikille! :)
 Onhan tästä sairaana olosta ollut jotain hyötyäkin. Sain luettua äärimmäisen hyvän kirjan nimeltään Suokaislan suloinen Cecilia (suosittelen kaikille!!). Lukemisen lisäksi olen ehtinyt nyt testaile´maan kameran eri asetuksia... Kaikkea hyvin jännittävää löytyikin tuosta pikkuisesta kamerasta, kun vain osasi etsiä.. :)
Asetus, jossa vain keltainen väri näkyy. Muuten kuvasta tuli mustavalkoinen... Aika hurjan näköinen, jos kuvaa kisuja... :)

Jos en ihan väärin muista, niin tämä oli joku pop asetus, jossa kaikki värit muuttuivat hurrjan kirkkaiksi... Misu on hyvä malli!

Loput kuvat ovat otettu asetukssella, jossa kuviin tulee suuri kontrasti. Mielestäni nämä onnistuivat ihan hyvin!

Hevoset ovat nyt joutuneet/saaneet olla lomalla ratsastuksesta. Viimeeksi niillä ratsastettiin sunnuntaina. Silloin tuli ainakin Sónatalle hyvä, vauhdikas lenkki lumihangessa laukkaamisineen. :) Toissapäivänä tosin kävin heppoja moikkaamassa ja niillä olikin jo niin kylmä että piti viedä ne sisälle ja Empulle ihan jopa loimi selkään. Eli joo, en ole vain maannut reporankana (olisi ehkä pitänyt) kipeänä ollessani... Käytinpähän tuossa eilen Lilliä ja Viliä ulkonakin.... Tyttiä en tosin viitsinyt alkaa flunssaisena kouluttaa, sillä on nyt lomaa.

Misu kysyy: "mikä oli lempparikuvanne??"

4 kommenttia:

  1. Kuurrr, purrrr, ja hihii! :) Tämä postaus sai nyt Hupsuttamon kehräilemään, vaikka ollaankin kyllä harmistuneita, kun jouduit sairastelemaan synttärinäkin! Hitusen myöhästyneet mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut meiltä kaikilta! Ajantaju on jotenkin kadonnut tässä pyhien myötä. Kuvat olivat tosi kivoja, ja eka oli syystä tai toisesta suosikkimme, mutta noista eri asetuksilla otetuista ykköseksi kiri nukkumislähikuva. Misusta oli aika hurja tuo keltasilmäkuva - rottien on turha ryttyillä sille! :) Muutkin kuvat ovat tosi kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin reaktion Hupuslassa! :D Kiitos kovasti onnitteluista! Miäki tykkään kovasti nukkumiskuvasta, lähikuvien ottaminen on kaikkein kivointa! :) Joo, miä ainakin säikähdin kun ekan kerran kuvan näin Misusta! :) Kiitos!

      Poista
  2. Olis kyllä kiva lukea tuo kirja, kun tietää kuka sen on oikeen kirjoittanut ;---) Sairastelu on harmillista nytkun on vielä se influenssakausikin. Toivottavasti pysyy täältä poissa!! Paljon paranemisia sinne päin :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan paras. :) Kiitos kovatsi, nyt jo onneksi terveenä saan olla. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)