keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Carcassonne taktikko


"Moi vaan kaikille. Tietäähän kaikki, mikä peli on Carcassonne? No, jos ei tiedä niin ei voi mitään. Mä oon siinä kuitenkin mestari. Kattokaa vaikka."

"Okei, nyt on peli laitettu käyntiin. Mulle annettiin harmaat ukkelit pelinappuloiksi, kelpaa..."

"Okei, nyt täytyy valita tarkkaan, mikä laattta näyttäisi parhaimmalta.."

"Sillä välin kun muut asettelevat laattansa paikoilleen, niin miä ehdin ottaa pari namua.."

"Noillakin on nimittäin naposteltavaa, kuulemma aina kun pelaa Carcassonnea, pitää olla syömistä."

"No, kuinka kauan yhden laatan paikoilleen laittamisessa voi kestää??"

"Okei, nyt tuli mun vuoro ja mun laatassa oli sellanen kohta, jonka voisin valloittaa, täytyy miettiä tarkkaan seuraava siirto..."

"Okkei, elikkäs vaihtoehtona oikeassa kädessä on vastausvaihtoehto 'kyllä' ja vasemmassa vastausvaihtoehto 'ei'... Nyt täytyy miettiä, vastaanko 'kyllä' vai 'ei' kysymykseen 'haluatko valloittaa?'..."

"Ja kyllähän minä vastaan että 'ei', en halua valloittaa ja saada pisteitä tässä vaiheessa. Älkää huoliko, se kuuluu taktiikkaani..."

"Nyt ne pelikaverit lähti käymään hakemassa juotavaa, täytyy hiukan sabotoida lopputulosta... Taktiikkani ei nimittäin toimi... Kummallista..."

"Noo, täytyy seuraavalla vuorolla valloitt.... Zzzzzz......."
Huomatkaahan vastata tuossa sivussa olevaan pikkukyselyyn, johon on vastausaikaa vain perjantaihin saakka! Eli kuka vuohi kirjoittaa teille päivästään My day-postauksen tyyliin.

9 kommenttia:

  1. Enpä oo tommosta peliä ennen pelannut, mutta varmasti hauska kun ootte saanu Misunkin pelaamaan! Ruffe ja Coco ei varmaa ois yhtä hyviä tommosissa peleissä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen kyllä, ja Misukin suosittelee! :)

      Poista
  2. Hieno taktiikka Misulla, näkyy toimivan :) Tai mitähän säännöissä sanotaan siitä jos yksi pelaaja nukahtaa laudan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo kanssapelaajat eivät onneksi lue sääntöjä... ;)
      T. Misu

      Poista
  3. Haha, hauskoja kuvatekstejä! Itsekin olen joskus carcassonea pelannut, mutta en vaan kissan kanssa :D Blogisi on arvosteltu :) http://pysteliina.blogspot.fi/2015/01/blogi-arvostelu-osa-2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Misu on oelannut monet kerrat peliä kanssani, josku ihan oikeasti voittanutkin! :) Kiitos arvostelusta, täytyykin rueta parantamaan miinuskohtia! :)

      Poista
  4. Voi söpöhöpö pikku pelikissa ♥

    VastaaPoista
  5. Misu on ihana pelikaveri! <3 Meillä on kyllä Carcassonne, mutta ei ollakaan pelattu sitä vielä kissojen kanssa. Jouluna kaivettiin esiin Kadonneet kaupungit ja Scrabble, ja ne kiinnostivat kovasti Nuppua ja Jujua. :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)