keskiviikko 19. marraskuuta 2014

100 Tallin tarinaa

Ei uskoisi, että tämä on sadas Tallin tarina, jota kirjoittelen ilta-hämärissä. Niin se vain kuitenkin on, uskokaa tai älkää! :)

Sataan sepustukseen mahtuu monia erilaisia juttuja. Olette saaneet lukea paaljon eri eläinten esteiden ylityksistä (ja saatte varmasti lukea vielä paljon lisää!), ratsasteluista ja monet kerrat myös pääasiassa vuohien metsäilyistä
Talliimme on ehtinyt syntyä sadan tarinan aikana jopa kaksi pikkuista kääpiötä, joista toinen on opetettu kärrikilin virkaan ja toinen loikkii kevyesti eri esteiden yli. Ollaanpas ehditty väsäämään vuohien kanssa maastoesteetkin meidän mettään! :)
Nyt ajattelinkin, sadannen Tallin tarinan kunniaksi, kysyä teiltä toiveita, eli mistä haluaisitte lukea?
Kiitos kaikille lukijoille, jotka ovat jaksaneet innokkaasti lukea sepustuksiani (ainakin tähän saakka, toivottavasti jatkossakin...!) ja iso kiitos myös kaikista todella mukavista kommenteista!

2 kommenttia:

  1. Kovasti odotan sitten Tallin Joulutarinaa ja kuvia :) Sehän on kuin suoraan Walt Disney saduista.

    VastaaPoista
  2. Satakertaiset hurraa-huudot Tallin tarinoille! :) Jokaisen postauksen olen innoissani lukenut ja odotan aina lisää ja lisää. Olisi hauskaa, jos kokeilisit joskus opettaa Sontulle tai Eemelille jonkin hauskan tempun naksuttimen kanssa, vaikkapa jonkin esineen poimimisen, kumarruksen tms. Vuohien, kisujen ja Sasun hömpsötyksistäkin on aina mukava kuulla. Oletko muuten koskaan harjannut Misua ja kavereita? Miten ne siihen suhtautuvat? Entä harjaatko tai puunaatko koskaan vuohia? Niin, ja letitätkö koskaan heppojen harjaa? Jokin kauneuspostaus olisi kiva. Idea tuli tietysti Nupulta, jota tällaiset asiat kiinnostavat. ;)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)