tiistai 17. kesäkuuta 2014

Vilin kärrikokeilu

Tänään saimme kaverini Adan kanssa väsättyä Vilille uudet kärryt. Runkona toimi lasten taaperokärry ja aisoina suksisauvat. Kun laitoimme valjastetun pukkipojan kärryn eteen, ei se välittänyt siitä mitään, eli ie paljoa menoa haitannut! Olimme melkein koko ajan tallissa sisällä (ulkona satoi lunta!?), joten ei ole kuin yksi kuva, ja sekin on puhelimella otettu, joten en takaa sen laatua... No, kuva se on kuitenkin, joten tässä kuva Vilin ensimmäisestä kärriajosta:
Kuten sanoin, kuva ei ole kovin selkeä... :)
Huomenna ajelemme sitten lisää, jospa saatais lisää kuvia!

4 kommenttia:

 1. No on se kyllä hellyyttävä näky :) Hienosti on muuten käytetty mielikuvitusta tuon kuljetusvälineen kasaamiseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! <3 Täytyy olla vähän mielikuvitusta, kun täällä maallla asuu... :)

   Poista
 2. Vili ei ole mikään nössö pukkipoika, kun eka kärrynvetokin sujui noin mallikkaasti! :) Eikä lumikaan (!!!) ilmeisesti haitannut. Odotan kiinnostuneena lisää kertomuksia ja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vili on varmasti haljeta ylpeydestä, kun kerron sille, että joku on sanonut siitä noin! Tyyppi on nimittäin sen verran rento kaveri, ettei se varmaankaan välittäisi vaikka maa vietäisiin alta... Tietty jos on ruoka kyseessä, niin silloin pitää pitää puoliaan! :) Vili vain ihmetteli että mitä ihmettä sieltä taivaalta oikein tulee, kun isoja lumihiutaleita leijaili alas taivaalta. Toivottavasti saan huomenissa kirjoiteltua taas Vilintouhuja! :D

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)