maanantai 26. toukokuuta 2014

Kysymykset koiralta, vastaukset vuohelta

Saimme eläinteni kanssa haasteen Nero-koiralta ja nyt aloimme sitten miettimään, että mitä vastaisimme Neron esittämiin kysymyksiin. Haasteen säännöt ovat siis seuraavanlaiset:

1.Vastaa saamiisi kysymyksiin
2.Keksi viisi uutta kysymystä
3. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin

Neron kysymyksiin vastaa tällä kertaa Tytti. Kuvat, joita julkaisen saattaa olla jo jossain päin blogia, eikä välttämättä laatukaan ole kovin kummoinen...

1) Mieluisin tv ohjelma?
Olisko sellasta ohjelmaa olemassa kuin "Iloiset partasuut"?


 Tytti vastaa: Tämä kysymys on kyllä paha, en ole nimittäin koskaan edes nähnyt tv:tä... :) Sanotaan vaikka että kaikki iloiset eläin ohjelmat voisivat olla mun mieleeni.

2) Miksi kissat syö eri nappuloita kuin koirat?

Tytti vastaa: Ai syövät vai? Tuota en tiennytkään. Meilläpäin ainakin jopa me vuohet maistelemme kissanruokaa, joten miksei koirakin voisi syödä samaa ruokaa kuin kissat? Ehkäpä kissoilla ja koirilla on erilaiset makumieltymyksensä...?

3) Kesän paras tuoksu?
Nuuskis nuuskis!

Tytti vastaa: Kesän ihaninta tuoksua ei kauan tarvitse hakea, jos pääsee ulos. Sen löytää nimittäin mehukkaimman voikukkatupsun ääreltä! Joskus kannattaa toki hieman haistella esim. kivien ja kantojen alta, jos sattuisi löytymään vieläkin herkullisempi tuoksu...

4) Jos et olisi vuohi, niin mikä eläin olisit ja perustelut?
 Tytti vastaa: Olisin aivan varmasti kissa. Kissan elämä vaikuttaa melko helpolta, ainakin jos katsoo meidän Misseä... Tuo ylhäällä oleva kuvakin olisi varmasti tarkempi, jos ei olisi koko ajan pakottava tarve juosta edestakaisin... :) Voisin olla mielelläni myös hevonen, rouskuttaa heinää päivät pitkät ja mennä illan tullen ratsastusretkelle metsään. :)

5) Ihmisen kolme parasta ominaisuutta?

 Tytti vastaa: Hmmm... vai kolme parasta ominaisuutta... No, ekaksi ehkäpä se, että yleensä ihmisiltä saa paljon herkkuja ja kehuja. Toisena on ehkä se, että ihmisten kanssa on turvallista liikkua metsässäkin, vaikka aina joskus hiukan epäilyttääkin... :) Kolmatta en kyllä millään keksi näin iltamyöhällä...

Tytti oli aivan innoissaan vastaamassa kysymyksiin ja haluaakin nyt sitten keksiä hiukan vuohiaiheisia (ja vähemmän vuohiaiheisia)kysymyksiä joillekkin harvoille ja valituille lukijoille, eli haasteen saa meiltäpäin blogit: Villi meininki, Every day is caturday! ja Karvakorvakamut.

1. Mitä pidät vuohista?
2. Oletko koskaan nähnyt vuohta?
3. Miksi vuohella on sinun mielestäsi parta?
4.Mikä on lempikukkasi ja minklä takia, esim. maun tai värin perusteella?
5. Mitä aiot tehdä kesällä?

4 kommenttia:

  1. Tytti on selvästi suuri ajattelija, miettii tarkasti ennenkuin kertoo mielipiteensä. Mukavalta näyttää tuo vuohenkin elämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Tytti kyllä ihan aina ajattele ennen kuin tekee, mutta kyllä se pitkään miettii, kannattaako antaa ottaa itseään kiinni, jos on päässyt ulos lenkille. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hihii! Ajattelin nyt ihan vaan ärsyttääkseni sua laittaa siulle tän haasteen! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)