maanantai 5. toukokuuta 2014

Hevosten uudet nimikyltit

Hevosillamme on ollut ennen karsinoidensa edessä ehkäpä hieman tylsät, puiset nimikyltit, joissa on lukenut vain niiden nimet. Piirtelen itse paljon  mallista, ja ajattelin, että voisinhan itse piirtää heppasillemme uudet nimikyltit. Ajatuksena oli, että jokaisen kylttiin tulisi kunkin hepan näköinen kuva.
 Rositan kylttiin piirsin valkoisen pollen, jolla on muuten melko samanlaiset suitset kuin Rositalla. Piirsin siihen myös kiitolaukassa olevan Polle-sarjakuvasta tutun hevosen, jotta kyltissä olisi hiukan enemmän kuvaa. :)

Sónatan kylttiin piirsin hevosen lisäksi vuohen. Vuohi siksi, koska Sónata on paljon tekemisissä vuohien kanssa, ja sen naapurissakin asustaa tällä hetkellä Sohvi. Sónata aina joskus myös ihmettelee vuohien touhuja, siksi hepan hämmästynyt ilme kuvassa.

Eemelin kylttiin piirsin piehtaroivan hepan, koska Eemeli piehtaroi paljon, ja on muutenkin aina joskus tarhassa makoilemassa. Piirsin myös ravaavan hepan, koska Emppuli on kuitenkin makoiluistaan huolimatta hyvin virkeä tapaus... :)



4 kommenttia:

  1. Hauskat ja sopivat kyltit kaikille hepoille! :) Ihana tuo vuohikin, joka pääsi mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ihan pakko piirtää tuo vuohikin, kun oli niin söpö. :)

      Poista
  2. Aww... ihania! Haluausitko tehdä meijä Siirullekin tollasen? Jos löutäsin jostai kuvat??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voinhan mie tehäkkin, jos vaan löydät hyvät kuvat. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)