keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kääpiöt valloittavat maailmaa

Nyt on kulunut reilu viikko siitä, kun Lumikki teki maailmaan kaksi suloista kääpiötä. Kilit ovat jo sen verran reippaita, että uskalsimme ottaa ne juoksemaan hiukan isompaan tilaan, eli Eemelin karsinaan. Siellä on Sohvi ja Tyttikin juosseet ensimmäisinä viikkoinaan. Voitte varmasti kuvitella, millaista menoa on kun kaksi kymmenen päivän ikäistä duracel-kiliä juoksee villisti ympäri hevosen karsinaa. Siitä menosta ei muuten vauhtia ja huimapäisiä hyppyjä puutu!
"No, joko mennään??"
 Ennen kuin otimme kilit karsinaan, siivosin tietty ne. Siivouksessa tosin kesti tavallista pidempään, kun viereisestä karsinasta kuuluu vähän väliä pieni, käsekevä määkäisy. Vilihän se siellä yritti sanoa että nyt mennään jo juoksemaan! Lilli siskoa nukutti niin paljon, että sitä ei paljon näkynyt.
Pienet suuressa maailmassa
 Lopulta sain karsinat siivottua, ja nostimme kilit karsinaan. Aluksi ne olivat ihmeissään ja yrttivät syödä Eemelin kuivikkeita, mutta syöminen unohtui kyllä nopeasti, kun keksittiin miten hyvin karsinassa voikaan juosta.
"Ootas nyt sisko, mennään sittenkin tänne."

Vili suunnittelee seuraavaa liikettä
Pikku Lilli ilman päätä... Kiitos kameramiehelle... :)

 Pikkuiset juoksivat niin hurjasti, ettei niistä saanut oikein hyviä kuvia. Nyt ei sitten saatu yhtään hyppy kuvaa tai muutakaan hassumpaa kuvaa, mutta jospa saisin Adan ottamaan joku päivä parempia kuvia pienistä...

Kilimme (Sohvi ja Tytti) ovat molemmat olleet oikeita sylikilejä, eivätkä Vili ja Lilli ole poikkeus. Kaverit viihtyvät sylissä paremmin kuin hyvin, joten sylikuvia niistä kyllä saa niin paljon kun vain jaksaa ottaa. :)
Lilli Hilmunen sylissä <3

Vilperikin malttaa aina istua sylissä vauhdin keskellä


Vielä mahtuvat samaan syliin...

 Sellaista meidän pienet kääpiömme ovat touhuilleet, yritän saada lisää juttua lähiaikoina!

5 kommenttia:

  1. Ihania pikku söpöläisiä ja "sylikissoja"! :o) Eivät varmaan paina vielä ihan kamalasti, kun molemmat jaksaa kaapata kerralla syliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovathan nuo aika suloisia. :) Vili painaa jo jonkin verran, mutta kyllä vielä jaksaa nostaa. Paino nousee älyttömän nopeasti, kiitos kutunmaidon. :D

      Poista
  2. Taas pienet kilit vauhdissa..... Joo, pitää yrittää tulla joku pv ottamaan kuvia pikkuisista! Kamera onkin ollut nyt vähemmällä käytöllä, kun en ole keksinyt mitään kuvattavaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pitää katsoa joku päivä, millon voisit tulla. :) En tosin tiedä, pysyykö etes siun kamera noitten perässä... Menevät nimittäin sen verran lujaa!

      Poista
    2. Se voi olla... pitää laittaa sitten asetuksista "liikkuva kohde" asetus...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)