lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kääpiöt ulkoilemassa

Koska kevät on jo pitkällä, päätimme tuoda pikkuiset kääpiömmekin käymään ulkona. Kaverit olivat vähän ihmeissään, kun tutun ja turvallisen Eemelin karsinan ovi avattiin, ja saikin juosta ihan minne halusi. Matka ulos kesti tosin aika pitkään, kun pikkuiset juoksentelivat tietenkin ympäriinsä katselemassa paikkoja. Lopulta molemmat kilit osuivat oikeaan oviaukkoon, ja sieltähän löytyi ihan uusi maailma, jossa on tilaa juoksennella.
No, joko me päästään ulos?
 Pihalla kääpiömme innostuivat juoksemaan entistä lujempaa. Kuvia ei kauhean hyviksi voi kehua, mutta kyllä niissä toivottavasti jokaisessa kili näkyy... Voisin melkeinpä sanoa, että vuohet ovat maailman hankalimpia kuvattavia!
Pikku Lilli vauhdissa

Vilikin juoksee, ja juokseekin muuten lujaa!

Hurja meno päällä :)
Lilli kohtaa Missen, joka aina juoksee kilien kanssa kilpaa


Misse toimi virallisena valvojana...


2 kommenttia:

  1. Nyt olisivat videot paikallaan, kun vilpertit ovat noin vikkeliä! :) Ne syntyivät kyllä sopivaan aikaan, kun pääsivät näin pian aloittamaan ulkoilukauden kissakaverien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Juu, video voisi olla aika kova sana noiden epelien kanssa! Onneksi kaverillani on hyvä kamera, jolla voi aina ottaa kuvia. Ei kyllä pelottanut niitä juuri lainkaan, kun ensimmäistä kertaa pääsivät ulos. Sohvi ja Tytti joutuivat odottamaan pieninä paljon pitempään, että pääsivät ulos, ne kun syntyivät loka- ja marraskuussa. :)

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)