maanantai 6. marraskuuta 2017

Vuohileirit 2018!

Viime vuonna kirjoittelin teille innoissani historian ensimmäisestä vuohileiristä, joka järjestettäisiin meidän mäellä. Vuohileiri (Linkki postaukseen) oli ja meni (ja hauskaa muuten oli!), ja aikalailla heti kun piha hiljeni ihanasta leiritohinasta, alkoi suunnitelut ensi kesän leireilystä. Nyt siis kirjoitan vähintäänkin yhtä innoissani teille ensi kesän vuohileireistä!

Auringonlaskussa paistatteleva Lillikin oli hyvin innoissaan kun kerroin sille ensi kesän suunnitelmista...

Jos joku miettii, että mistä ihmeen vuohileiristä tämä kirjoittaja oikein puhuu, niin olemme perustaneet kasiluokan syksyllä, eli parisen vuotta sitten, kaverini kanssa yrityksen Vilkkaat sorkat (Linkki), ja järjestimme viime kesänä historian ensimmäisen vuohileirin. Vilkkaat sorkat voi myös tilata erilaisiin tapahtumiin vuohiagilityä  tai pelkästään vuohia esittelemään. Lilli ja Vili ovat meidän keikkailevat starat, mutta leirien myötä toisetkin vuohet ja eläimet ovat päässeet mukaan bisnekseen.

"Jee, leirit on ihan parhaita! Sillon ei nuo puomit kovin kauaa aina varastossa vanhene!"

"Mitäköhän sitä on tullut luvattua, kun lupauduttiin kavereiden kanssa kolmeen leiriin ensi kesänä..."

Tulevana kesänä järjestämme kolme erilaista leiriä. Ensi kesänä leireillään samoissa merkeissä kuin tänä kesänä, mutta paljon uuttakin on luvassa! Maastoesteet pääsevät kovaan käyttöön maastoleirillä, joka järjestetään 25.-27.6.2018. "Perus kenttä agilityn" sijaan suurin osa agilitytuokioista vietetään metsän siimeksessä ja vuohien kanssa retkeillen.

Vuohiagilityn alkeita ja vuohien kanssa toimimista pääsee harjoittelemaan alkeisleirillä 2.-4.7.2018. Tämä leiri on siis sisällöltään sama kuin ensimmäinen vuohileiri, pienillä parannuksilla. ;)

Kesän loppupuolella on vielä yksi leiri niille, jotka ovat olleet vähintään yhdellä leireistämme. 30.7.-1.8.2018 vietetään jatkoleiriä, jossa touhutaan vähän jotain spesiaalimpaa vuohien kanssa.

Näin rento ja mukava meininki oli viime kesän leirillä, ensi kesänä varamasti yhtä kivaa!

Tarkemmat tiedot leireistä ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät nettisivuiltamme (Leirit 2018). Minulta voi myös suoraan kysellä, jos jokin asia jäi epäselväksi. :)  Nyt ei muuta kun ilmoittautumaan!

2 kommenttia:

  1. Mukava ajatus järjestää vuohileiri! Ennen en ole tuommoisesta edes kuullut❤! Kiva että näitä tämmöisiä vähän erinlaisempiakin leirejä järjestetään!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesän leiri oli ihan superkiva ja sekä vuohilla että ihmisillä oli hauskaa. :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)