keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Pystyssä on pysytty

Lunta se vaan tuiskuttaa ja talvi on ihan oikeasti. Saa alkaa kulkemaan jo paksummat talvikengät jalassa ja pipo ja paksut lapaset on jo kaivettu vaatekaappien uumenista.

Postausta kuvittaa sekalainen seurakunta kuvia lumikuorrutteen kera!Enää ei oikein tarkene uimaankaan...Kuten otsikko jo kertoo, pystyssä on vielä ainakin pysytty, vaikka kumpikin karvaoopel kulkee vielä kesäsandaaleissaan pakussa ja liukkaassa lumihangessa. Ratsastamaan ei ole ollut minkäänlaista asiaa viimeiseen pariin viikkoon. Kengittäjä onneksi on luvannut tulla viikonloppuun mennessä, joten kohta taas mennään ja lujaa hevosten kanssa, lumi vaan pöllyää! :)


Pikku tonttuponi, joka ei vielä paljasta olevansa tonttuponi... :)

Ja pienisuuri kuuraturpa♥

Ehkä edustavin kuvakulma ikinä

No sitten tuli lisää sitä lunta, juuri kun oltiin otettu tonttulätsät pois ponskien päästä..!


Viikonloppuna oli vähemmän lunta ja innokas joulukalenterin tekijä raahasi heppatarhaan tietenkin tonttulakit mukaan, eihän tästä Suomen talvesta ikinä tiedä. Voi olla ettei myöhemmin ole lunta ollenkaan. Nyt tällä hetkellä tosin olisi paremmat joulukuvausmaisemat, kun lunta ihan oikeasti on. Noo, onpahan nt nekin jouluposet otettu! Jouluun liittyvää vielä, joulukalenteri valmistuu hurjaa vauhtia ja useampi luukku on jo ajastettuna odottelemassa joulukuun alkua. Tälläkin hetkellä lataan joulukalenteriluukun kuvia, joten toivottavasti jaksatte sitten lueskella joulukuun jokaisena päivänä postauksia! 

Hepat osaa onneksi kulkea tosi varovasti tarhassaan, kun kengät ei vielä pidä. Kohta hokit alla ja sitten kelpaa juosta!Muistakaahan muuten vastailla tuohon kyselyyn blogin sivupalkissa, enää kolme päivää aikaa vastata ja vasta kaksi ääntä tullut! Ja sitten jos on hyviä ideoita (sellaisia, joihin saisi liitettyä tuon meidän suomipojan Eemelin) itsenäisyyspäivän luukkuun, niin kertokaa ihmeessä!

Iggylikin pääsi kameran eteen (ihan vahingossa tosin..)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuuraturpia! :-D Etkä ikinä arvaa, mikä gallupin vastauksista on mun! :-D (Se ei varmaan voita, mutta toivotaan silti jotain Pirkkis-spesiaalia joulukalenteriin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm vaikea arvata kyllä... :D pirkkikselle on tulossa luukkuja joulukalenterissa joten kannattaa pysyä kuulolla! :)

   Poista
 2. Hyvinhän teidänkin joulukalenterilla pyyhkii! Itse olen tuhrannut jo monta mahdollisuutta lähteä kuvaamaan hevosia, mutta ei vaan yksinkertaisesti ole jaksanut herätä niin aikaiseen tallille, kun pitää liikkua kävellen. Tonttulakkikuvia en minä saa otetuksi, mutta talvisia hankikuvia täytyy saada hankituksi! :)
  Omassa itsenäisyyspäivä luukussani on myös suomenhevosia, mielestäni hyvä luukku olisi suomenhevosen monikäyttöisyys tai miksi se on juuri suomalaiselle sopiva hevonen! :) Ei kyllä ole parempaa ajankohtaa suokkiylistykselle, kuin itsenäisyyspäivä!

  -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi talli omassa pihassa joten matka ei ongelma. :) kiitos kovasti noista ideoista, saa nähdä mitä saan aikaiseksi siihen loppujen lopuksi väsätä...

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)