lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ratsaille, mars!

 Kuten arvata saattaa, harrastan ratsastusta, ja ratsastelen melkein joka päivä Sónatalla. Kevät on meillä parasta aikaa, kun illat ovat jo kahdeksaan saakka valoisia. Olemme siis ennättäneet ratsastella oikeastaan joka päivä.
Miun pieni karvaooppeli<3
"Jokos mentäis??"
 Yleensä ratsastan Sónatalla maastossa, koska meillä ei edes ole varsinaista kenttää. Kyllähän tuossa olisi peltoja, missä voisi harjoitella kaiken näköisiä koulukiemuroita, mutta meistä on Sónatan kanssa mukavampaa mennä ihan vaan metsässä sinne minne turpa sattuu näyttämään. Ilman satulaa ratsastus on meistä molemmista niin kivaa, että yleisimmin minut näkee Sónatan selässä ilman satulaa.
Neitokainen valmiina lähtöön, tällä kertaa satulan kanssa
 Pihatiemme on yleensä täynnä kavionjälkiä, koska ratsastan melko usein pihatiellä. Siinä pystyy tekemään ihan samat asiat kuin kentällä. Sónatakin suostuu menemään tiellä edestakaisin, kentällä kun alkaa pukkihyppyjä tulemaan. Tiellä ollaan harjoiteltu monet kerrat laukannostoja, pohkeenväistöä ja sitä issikoille kuuluisaa tölttiäkin. Ollaanpa muuten hypätty pihatillämme esteitäkin! Hurjista esteharjoituksistamme saattaa tulla juttua myöhemmin, jahka saan otettua kameran mukaan tallille.
Hiukan näkymää ratsailta

Ratsailla taas :)

Lopuksi täytyy tietenkin saada leipää!

4 kommenttia:

  1. Tulipa tämän luettua ja katsottua kova hinku ratsastamaan... Toivottavasti onnistun järkkäämään jotain kivaa nyt keväällä. Hauskoja ratsastushetkiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti pääset pian taas ratsastamaan! Terkkuja kisuille!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)