maanantai 7. syyskuuta 2015

Kesän vikat kukkaseppeleet

Nyt joudun taas kertomaan surukseni, että nämä ihanan kesäiset kuvat eivät ole otettu ihan lähipäivinä... Ehkä noin kuukausi sitten..? Silloin oli kaikki tienvierukset ja puskien juuret täynä ihania kukkasia, niin värikkäitä kuin niitä vähemmän värikkäitä. Olen aina halunnut käsityöihmisenä  kokeilla väsätä kukkaseppeleen joistain muistakin kukista kuin aina vaan niistä niittyjen kauneimmista kukista, eli voikukista. Nyt sain senkin haaveen toteutettua...

Misu mallikisu otettiin taas ulkoilemaan kameran eteen... :)
 Keräilin kaikenlasia kukkasia tuolta pelloilta ja tienvieruksilta ja pähkäilin värivalintojen äärellä, mitkä värit ja kuukaset nyt sitten sopivat varmasti kauniisti yhteen? Noh, lopulliseen seppeleeseen valitsin sitten tuollaisen päivänkakkaran näköisen ja tuommoisen kivan liilan pörrökukan (juuh, olen huono tunnistamaan kukkia... ;D). En oikein seppelettä aloittaessani tiennyt, kenelle sitä oikein teen, kuhan vain tein. Siitä tulikin sitten aka iso, varsinkin kissan kaulaan..
Kesäkatti

Jota ei vois vähempää kiinnostaa...!

Hah, mua niin huvittaa nää Misun poseeraukst... :'D

Haaaaukotus
 Tuo on kllä kuvaajan unelmakatti tuo Misu, jos ottaa kameran käteen ja kissan kainaloon ja heittää sen nurmikolle ja sanoo: "tepastele siinä kuin kameraa ei olisikaan.." ja shän tekee juuri niin! Tosin välillä pitää käännellä päätään niinkuin paraskin malli , eikä toki sovi unohtaa niitä leveitä haukotuksia! Eli jos joku sattuu joskus tarvitsemaan mallikissaa, niin olkoon yhteydessä Misun mallitoimistoon! :)

<3



 Kun alkoi olla mallikissa jo ian kyllästynyt hommaansa, otin seppeleen pois (meinasi muuten katti mokoma pari kertaa lähteä ihan pokkana pois näköpiiristä upea seppele kaulassaan, ja minä kun sitä vielä tarvitsisin!) ja lähdin etsimään seuraavia kuvattavia eläinparkoja innokkaita mallieläimiä. Hepatkin sattuivat olemaan justiinsa ihan lähellä, joten pollen korvaan vaan seppele roikkumaan ja kamera laulamaan!
"Onko ihan pakko??"

Yritä siinä nyt sitten syödä kun joku nimeltä mainitsematon paparazzi on koko ajan kyttäämässä...

Kukkaispoika <3<3

Kaunista
 Ennen kuin mini-seppeleeni oli lähellä joutua heppojen suureen kitaan, nappasin sen matkaani ja suuntasin vuohien luokse, ehkä sieltäkin irtoaisi parit kukkaposeeraukset..? Ja kyllään siellä oli heti halikili Vili vastassa ja hiukan ihmeissään töllisteli kun iskin sille seppeleen päähän.
Vili:"Tää on niiiiin noloa.... Toivottavasti siskot ei nää..."
 Hiukan taisi Vili-parkaa ujostutaa seppeleen kanssa kun ei pää noussut heinikosta mihinkään kun oli seppele korvien välissä.. Söpöltä näytti herra siltikkin!

 Loppuun vielä ehkä onnistunein otos seppeleen kanssa:
On se vaan niin <3

4 kommenttia:

  1. Ihanat kesälemmikit ! Vaikka kaikkia ei ihan kuvaukset hotsittanut...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elikot kiittävät kehuista! Niimpä, niimpä... :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, ja Misu on kyllä ihan paras poseeraaja! :) Mutta voiko tuo olla sama seppele kaikilla?! Misu olisi solahtanut sen läpi kokonaan, mutta Eemelillä mahtuu läpi vain korva. :) Ja Vilillä seppele oli kuin sädekehä pään päällä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Misu kiittelee kanssa kehuista, ja päätti lupautua mallikseni toisenkin kerran, jos sen kuvatsitten julkaistaan täällä blogissakin.. :) kyllä se vaan on sama seppele kaikilla! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)